Suomen yritykset mukaan Muovimuuviin

Muovimuuvi yrityksissä tarkoittaa monia asioita. Toimistoissa syntyy muovipakkauksia, kaupoissa kalvomuoveja, teollisuudessa muovin ylijäämämateriaalia ja rakennustyömailla monenlaista muovijätettä. Me teemme kierrätetystä muovista raaka-ainetta teollisuudelle, tukien kotimaista kiertotaloutta. stä osioista löydät tietoa, miten pääset yrityksesi kanssa mukaan Muovimuuviin. 

 

MITEN

qusnmark-img

NÄIN MUOVIMUUVI TEHDÄÄN

Lähde mukaan ratkaisemaan Suomen muovihaastetta – tee näyttävä Muovimuuvi yrityksessäsi jo tänään! Pyydä tarjous muovin kierrättämisestä täyttämällä yhteydenottolomake tai soittamalla puh. 010 636 6116*.

OTA YHTEYTTÄ >

 

 

*Puhelun hinta soitettaessa numeroon 010 636 6116 kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä on 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

TEOLLISUUDESSA MUOVI EI OLE ONGELMA

Mitä teollisuudessa syntyvälle muovijätteelle tapahtuu, kun se kierrätetään ja lajitellaan oikein? Osa muovista palaa takaisin samaan tuotantolaitokseen uudelleen hyödynnettäväksi, ja loppu päätyy muita reittejä pitkin uusien tuotteiden valmistusmateriaaliksi.
LUE LISÄÄ >

SÄKKI, PAALAIN VAI PURISTIN - MITEN KAUPASSA LAJITELLAAN MUOVIA?

Muovin uudelleen hyödyntämiseen ja kierrättämiseen tarvitaan oikeat välineet. Kaupoissa ja kauppakeskuksissa kuormien purussa syntyvä kalvomuovi lajitellaan yleensä säkkeihin, jotka voi heittää sellaisenaan jätepaalaimeen.
LUE LISÄÄ >

KUINKA TARTTUA MUOVIHAASTEESEEN?

Muovi – erityisesti jätemuovi puhututtaa nyt ihmisiä Euroopassa ja laajemmin koko maailmassa. Etenkin meriin päätyvä muoviroska ja sen petollisin muoto –mikromuovi, on saanut kovasti palstatilaa ja kuohuttanut niin kuluttajia kuin asiantuntijoita.
LUE LISÄÄ >