Kaikki kodit mukaan Muovimuuviin

Muovin kierrättäminen kodeissa on sekä ympäristöteko että mahdollisuus säästöihin jätekustannuksissa. Me L&T:llä autamme sinua kierrättämään muovit omalla kotipihallasi, asuit sitten kerros-, rivi- tai omakotitalossa. Lue tästä osiosta, miten pääset alkuun omassa Muovimuuvissasi.

MITEN

qusnmark-img

NÄIN TEET MUOVIMUUVIN TALOYHTIÖSSÄ

Tiesitkö, että monissa kunnissa muovin keräys on tänä päivänä mahdollista suoraan taloyhtiöistä? Taloyhtiöt voivat tehdä merkittävän Muovimuuvin L&T:n kanssa hankkimalla muovinkierrätysastian omalle pihalleen.

LUE LISÄÄ >

NÄIN TEET MUOVIMUUVIN OMAKOTITALOSSA

Asutko esimerkiksi Oulussa, Turussa, Lahdessa, Porissa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Kajaanissa, Raahessa, Mikkelissä, Savonlinnassa tai Haminassa? Onneksi olkoon! Pääset tekemään komean Muovimuuvin L&T:n kanssa  helposti omalla kotipihallasi.

 

LUE LISÄÄ >

Keltainen on muovijäteroskisten uusi musta – taloyhtiöissä innostuttu muovin keräämisestä

Surulliset kuvat muovijätteeseen takertuneista merenelävistä ja muoviroskalautoista ovat herättäneet ihmiset lajittelemaan muovipakkaukset yhä tunnollisemmin.
LUE LISÄÄ >

TALOYHTIÖN MUOVIJÄTE LÄHTI TURUSSA UPEASTI KIERTOON

Kotitalouksien muovipakkausjätettä ei ole enää pariin vuoteen saanut kiikuttaa kaatopaikalle. L&T huolehtii Turussa, että muovi kiertää uusiokäyttöön.
LUE LISÄÄ >

MUOVIPAKKAUSTEN LAJITTELUOHJE

Kaikki hyötykäyttöön palautettavat muovipakkaukset vähentävät sekajätteen määrää. Kierrätysmuovilla korvataan muoviteollisuudessa neitseellisiä muoviraaka-aineita, jotka valmistetaan öljystä.
LUE LISÄÄ >