Muovimuuvi omakotitalossa

Muovimuuvi etenee! Edelläkävijäkunnat kuten Oulu, Turku, Lahti, Pori, Hämeenlinna, Tuusula, Hyvinkää, Kajaani, Raahe, Mikkeli, Savonlinna ja Hamina mahdollistavat jo omakotitaloasukkailleen muovinkeräyksen L&T:n kanssa – omalla kotipihalla.  

Jos olet kiinnostunut muovipakkausten keräyksestä omalla pihalla, voit lähettää meille tarjouspyynnön täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. Tarkista vielä alasvetovalikosta, onko palvelu jo saatavilla sinun alueellasi. 

Asiakaspalvelustamme saat tarkemmat tiedot muovinkeräyspalvelusta ja sen saatavuudesta omassa kotikunnassasi. Täytä siis lomake tai soita numeroon 010 636 6116*.

Uusia alueita tulee jatkuvasti mukaan, joten kannattaa seurata L&T:tä somessa tunnuksella #muovimuuvi. Näin saat tiedot tuoreeltaan, kun uusia alueita liittyy mukaan kiinteistökohtaiseen keräykseen.

Eikö asuinaluettasi löytynyt listalta? Pahoittelut - muovinkeräys L&T:n kanssa ei ole ainakaan vielä mahdollista teillä. Mutta älä huoli, voit osallistua Muovimuuviin lajittelemalla muovit erikseen ja viemällä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen tai tarkistaa, josko palvelua tarjotaan kunnallisen jätehuoltoyhtiösi toimesta. 

 

*Puhelun hinta soitettaessa numeroon 010 636 6116 kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä on 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Leikkaussalien muovit kiertoon Terveystalossa

Terveystalo haluaa kierrättää leikkaussaleissaan syntyvät muovit. Yksikin ihminen voi saada suuria aikaan: muovinkierrätys alkoi yhden ihmisen ideasta.

Ruoholahden toimistokorttelien kanjoneissa...

LUE LISÄÄ >

Motonetissa muovijäte ei tuota ongelmia

Muovijätettä syntyy kaupan alalla paljon. Mitä tehokkaammin sen saa kiertoon, sitä pienemmät ovat jätehuollon kustannukset. Siksi apuun kannattaa pyytää kierrätysalan ammattilainen.

Broman Group...

LUE LISÄÄ >

Muovin uudet muuvit

Muovin kierto Suomessa kiihtyi, kun L&T avasi Merikarvian muovinkierrätyslaitoksella uuden linjaston, Muovinaattorin. Muovi muuttuu jätteestä kotimaisen teollisuuden raaka-aineeksi.

LAHTI. Hehtaarien...

LUE LISÄÄ >