LÄHDE MUKAAN MUOVINKIERRÄTYKSEEN

Muovipakkausten keräys suoraan kiinteistöiltä laajenee koko ajan: yhä useammat taloyhtiöt voivat hankkia palvelun L&T:ltä. Tietyillä alueilla keräys on mahdollista myös suoraan omakotitalojen pihoilta esim. nelilokeroisessa keräysastiassa – tai vaikka naapureiden kanssa kimpassa. 

Valitse asumismuoto ja katso alasvetovalikosta, onko palvelu jo saatavilla sinun alueellasi. Uusia alueita tulee jatkuvasti mukaan, joten kannattaa seurata L&T:tä esimerkiksi somessa. Näin saat tiedot tuoreeltaan, kun uusia alueita liittyy mukaan kiinteistökohtaiseen keräykseen. 

 

Myös yritykset pääsevät mukaan Muovimuuviin täyttämällä tarjouslomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelustamme saat tarkemmat tiedot muovinkeräyspalvelusta ja sen saatavuudesta omassa kotikunnassasi. Täytä siis lomake tai soita numeroon 010 636 6116*.

Jos vielä harkitsette muovinkeräyksen käynnistämistä, kannattaa olla yhteydessä taloyhtiön isännöitsijään ja/tai hallitukseen asian laittamiseksi vireille. 

Tarvitsetkö kättä pidempää asian tärkeyden perustelemiseksi?

LATAA materiaali taloyhtiön kokoukseen.

Eikö asuinaluettasi löytynyt listalta? Pahoittelut - muovinkeräys L&T:n kanssa ei ole ainakaan vielä mahdollista alueellasi. Mutta ei huolta, voit kierrättää muovia lajittelemalla muovit erikseen ja viemällä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen tai tarkistaa, tarjotaanko palvelua kunnallisen jätehuoltoyhtiösi toimesta.

 

*Puhelun hinta soitettaessa numeroon 010 636 6116 kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä on 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Mitä uudistuva jätelaki merkitsee yrityksille? [WEBINAARITALLENNE]

Uudistuvan jätelain tavoitteena on nostaa kierrätysaste EU:n vaatimalle vähimmäistasolle vuoteen 2025 mennessä. Tämä kirjoitus avaa lain vaikutuksia yritysten arkeen ja siihen, minkälaista...

LUE LISÄÄ >

Leikkaussalien muovit kiertoon Terveystalossa

Terveystalo haluaa kierrättää leikkaussaleissaan syntyvät muovit. Yksikin ihminen voi saada suuria aikaan: muovinkierrätys alkoi yhden ihmisen ideasta.

Ruoholahden toimistokorttelien kanjoneissa...

LUE LISÄÄ >

Muovin uudet muuvit

Muovin kierto Suomessa kiihtyi, kun L&T avasi Merikarvian muovinkierrätyslaitoksella uuden linjaston, Muovinaattorin. Muovi muuttuu jätteestä kotimaisen teollisuuden raaka-aineeksi.

LAHTI. Hehtaarien...

LUE LISÄÄ >