Lähde mukaan muovimuuviin

Muovipakkausten keräys suoraan kiinteistöiltä laajenee koko ajan: yhä useammat taloyhtiöt voivat hankkia palvelun L&T:ltä. Tietyillä alueilla keräys on mahdollista myös suoraan omakotitalojen pihoilta esim. nelilokeroisessa keräysastiassa – tai vaikka naapureiden kanssa kimpassa. 

Valitse asumismuoto ja katso alasvetovalikosta, onko palvelu jo saatavilla sinun alueellasi. Uusia alueita tulee jatkuvasti mukaan, joten kannattaa seurata L&T:tä somessa tunnuksella  #muovimuuvi. Näin saat tiedot tuoreeltaan, kun uusia alueita liittyy mukaan kiinteistökohtaiseen keräykseen. 

 

Myös yritykset pääsevät mukaan Muovimuuviin täyttämällä tarjouslomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelustamme saat tarkemmat tiedot muovinkeräyspalvelusta ja sen saatavuudesta omassa kotikunnassasi. Täytä siis lomake tai soita numeroon 010 636 6116*.

Jos vielä harkitsette muovinkeräyksen käynnistämistä, kannattaa olla yhteydessä taloyhtiön isännöitsijään ja/tai hallitukseen asian laittamiseksi vireille. 

Tarvitsetkö kättä pidempää asian tärkeyden perustelemiseksi?

LATAA materiaali taloyhtiön kokoukseen.

Eikö asuinaluettasi löytynyt listalta? Pahoittelut - muovinkeräys L&T:n kanssa ei ole ainakaan vielä mahdollista teillä. Mutta ei huolta, voit osallistua Muovimuuviin lajittelemalla muovit erikseen ja viemällä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen tai tarkistaa, josko palvelua tarjotaan kunnallisen jätehuoltoyhtiösi toimesta.

 

*Puhelun hinta soitettaessa numeroon 010 636 6116 kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä on 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

L&T INVESTOI MODERNIIN MUOVIN KIERRÄTYSTEKNOLOGIAAN

Lassila & Tikanoja investoi Merikarvian muovinkierrätyslaitoksellaan Suomen oloissa moderneimpaan jätemuovin käsittelyteknologiaan. Investoinnin myötä laitoksen käsittelykapasiteetti kaksinkertaistuu 20 000 tonniin vuodessa ja se pystyy käsittelemään entistä likaisempia ja hankalampia muovilaatuja.
LUE LISÄÄ >

TALOYHTIÖIDEN MUOVIJÄTE LÄHTI TURUSSA UPEASTI KIERTOON

Kotitalouksien muovipakkausjätettä ei ole enää pariin vuoteen saanut kiikuttaa kaatopaikalle. L&T huolehtii Turussa, että muovi kiertää uusiokäyttöön.
LUE LISÄÄ >

MUOVI MURSKAUTUU UUDEKSI RAAKA-AINEEKSI

Merikarvialla L&T:n Muoviportti murskaa, sulattaa ja granuloi muovijätettä. Lopputuloksena saadaan neitseellisen raaka-aineen veroista, mutta edullisempaa muovia.
LUE LISÄÄ >