Lähde mukaan muovimuuviin

Muovipakkausten keräys suoraan kiinteistöiltä laajenee koko ajan: yhä useammat taloyhtiöt voivat hankkia palvelun L&T:ltä. Tietyillä alueilla keräys on mahdollista myös suoraan omakotitalojen pihoilta esim. nelilokeroisessa keräysastiassa – tai vaikka naapureiden kanssa kimpassa. 

Valitse asumismuoto ja katso alasvetovalikosta, onko palvelu jo saatavilla sinun alueellasi. Uusia alueita tulee jatkuvasti mukaan, joten kannattaa seurata L&T:tä somessa tunnuksella  #muovimuuvi. Näin saat tiedot tuoreeltaan, kun uusia alueita liittyy mukaan kiinteistökohtaiseen keräykseen. 

 

Myös yritykset pääsevät mukaan Muovimuuviin täyttämällä tarjouslomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelustamme saat tarkemmat tiedot muovinkeräyspalvelusta ja sen saatavuudesta omassa kotikunnassasi. Täytä siis lomake tai soita numeroon 010 636 6116*.

Jos vielä harkitsette muovinkeräyksen käynnistämistä, kannattaa olla yhteydessä taloyhtiön isännöitsijään ja/tai hallitukseen asian laittamiseksi vireille. 

Tarvitsetkö kättä pidempää asian tärkeyden perustelemiseksi?

LATAA materiaali taloyhtiön kokoukseen.

Eikö asuinaluettasi löytynyt listalta? Pahoittelut - muovinkeräys L&T:n kanssa ei ole ainakaan vielä mahdollista teillä. Mutta ei huolta, voit osallistua Muovimuuviin lajittelemalla muovit erikseen ja viemällä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen tai tarkistaa, josko palvelua tarjotaan kunnallisen jätehuoltoyhtiösi toimesta.

 

*Puhelun hinta soitettaessa numeroon 010 636 6116 kiinteän lankaverkon tai matkapuhelinverkon liittymästä on 0,084 €/puh + 0,167 €/min (sis. alv 24 %). Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Nelilokero tehostaa kotitalouden muovin lajittelua

Kattavat lajittelumahdollisuudet omalla pihalla helpottavat omakotiasujan arkea. L&T:n uudistettu nelilokerokeräily Turun seudulla on tuonut mahdollisuuden kerätä yhä lisääntyvää pakkausmuovia....

LUE LISÄÄ >

Muovinkeräys muuttuu pakolliseksi pääkaupunkiseudulla – L&T ja Molok Oy vastaavat tarpeeseen

Muovinkeräyksestä tulee pakollista pääkaupunkiseudun taloyhtiöissä vuoteen 2021 mennessä. Pääkaupunkiseudulla muovinkeräys on pakollinen lisäys vähintään viiden asunnon taloyhtiöissä. Sen lisäksi...

LUE LISÄÄ >

Kun asenne on kunnossa, muovin lajittelu onnistuu myös raksalla

Raksalla syntyy paljon muovijätettä, etenkin siirryttäessä sisätyövaiheeseen. Miten esimerkiksi kalvomuovit, kiristekalvot, jätesäkit ja pakkausmuovit kannattaa lajitella, jotta ne saataisiin...

LUE LISÄÄ >