Muovinkierrätys aluekeräyspisteessä

Jos omalta pihaltasi ei vielä löydy muovinkeräysastiaa, ei huolta. Voit lajitella muovit erikseen ja viedä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen.

Suomessa muovipakkausten kierrättäminen kuuluu ns. tuottajavastuun piiriin. Tämä tarkoittaa, että muovin kierrätysjärjestelmästä vastaavat muovipakkausten tuottajat ja tuottajayhteisö, Suomen Uusiomuovi Oy. Se huolehtii käytöstä poistettujen muovipakkausten RINKI-ekopisteverkostosta. Muovin keräyspisteita on yli 600 eri puolilla Suomea.

Pyydä tarjous muovinkeräyksen aloittamisesta kodissasi

Mitä uudistuva jätelaki merkitsee yrityksille? [WEBINAARITALLENNE]

Uudistuvan jätelain tavoitteena on nostaa kierrätysaste EU:n vaatimalle vähimmäistasolle vuoteen 2025 mennessä. Tämä kirjoitus avaa lain vaikutuksia yritysten arkeen ja siihen, minkälaista...

LUE LISÄÄ >

Leikkaussalien muovit kiertoon Terveystalossa

Terveystalo haluaa kierrättää leikkaussaleissaan syntyvät muovit. Yksikin ihminen voi saada suuria aikaan: muovinkierrätys alkoi yhden ihmisen ideasta.

Ruoholahden toimistokorttelien kanjoneissa...

LUE LISÄÄ >

Muovin uudet muuvit

Muovin kierto Suomessa kiihtyi, kun L&T avasi Merikarvian muovinkierrätyslaitoksella uuden linjaston, Muovinaattorin. Muovi muuttuu jätteestä kotimaisen teollisuuden raaka-aineeksi.

LAHTI. Hehtaarien...

LUE LISÄÄ >