Muovinkierrätys aluekeräyspisteessä

Jos omalta pihaltasi ei vielä löydy muovinkeräysastiaa, ei huolta. Voit osallistua Muovimuuviin lajittelemalla muovit erikseen ja viemällä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen.

Suomessa muovipakkausten kierrättäminen kuuluu ns. tuottajavastuun piiriin. Tämä tarkoittaa, että muovin kierrätysjärjestelmästä vastaavat muovipakkausten tuottajat ja tuottajayhteisö, Suomen Uusiomuovi Oy. Se huolehtii käytöstä poistettujen muovipakkausten RINKI-ekopisteverkostosta. Muovin keräyspisteita on yli 600 eri puolilla Suomea.

Pyydä tarjous muovinkeräyksen aloittamisesta kodissasi

Leikkaussalien muovit kiertoon Terveystalossa

Terveystalo haluaa kierrättää leikkaussaleissaan syntyvät muovit. Yksikin ihminen voi saada suuria aikaan: muovinkierrätys alkoi yhden ihmisen ideasta.

Ruoholahden toimistokorttelien kanjoneissa...

LUE LISÄÄ >

Motonetissa muovijäte ei tuota ongelmia

Muovijätettä syntyy kaupan alalla paljon. Mitä tehokkaammin sen saa kiertoon, sitä pienemmät ovat jätehuollon kustannukset. Siksi apuun kannattaa pyytää kierrätysalan ammattilainen.

Broman Group...

LUE LISÄÄ >

Muovin uudet muuvit

Muovin kierto Suomessa kiihtyi, kun L&T avasi Merikarvian muovinkierrätyslaitoksella uuden linjaston, Muovinaattorin. Muovi muuttuu jätteestä kotimaisen teollisuuden raaka-aineeksi.

LAHTI. Hehtaarien...

LUE LISÄÄ >