Muovinkierrätys aluekeräyspisteessä

Jos omalta pihaltasi ei vielä löydy muovinkeräysastiaa, ei huolta. Voit lajitella muovit erikseen ja viedä ne lähimpään aluekeräyspisteeseen.

Suomessa muovipakkausten kierrättäminen kuuluu ns. tuottajavastuun piiriin. Tämä tarkoittaa, että muovin kierrätysjärjestelmästä vastaavat muovipakkausten tuottajat ja tuottajayhteisö, Suomen Uusiomuovi Oy. Se huolehtii käytöstä poistettujen muovipakkausten RINKI-ekopisteverkostosta. Muovin keräyspisteita on yli 600 eri puolilla Suomea.

Pyydä tarjous muovinkeräyksen aloittamisesta kodissasi

Mitä uudistuva jätelaki merkitsee yrityksille? [WEBINAARITALLENNE]

Uudistuvan jätelain tavoitteena on nostaa kierrätysaste EU:n vaatimalle vähimmäistasolle vuoteen 2025 mennessä. Tämä kirjoitus avaa lain vaikutuksia yritysten arkeen ja siihen, minkälaista...

LUE LISÄÄ >

Leikkaussalien muovit kiertoon Terveystalossa

Terveystalo haluaa kierrättää leikkaussaleissaan syntyvät muovit. Yksikin ihminen voi saada suuria aikaan: muovinkierrätys alkoi yhden ihmisen ideasta.

Ruoholahden toimistokorttelien kanjoneissa...

LUE LISÄÄ >

Motonetissa muovijäte ei tuota ongelmia

Muovijätettä syntyy kaupan alalla paljon. Mitä tehokkaammin sen saa kiertoon, sitä pienemmät ovat jätehuollon kustannukset. Siksi apuun kannattaa pyytää kierrätysalan ammattilainen.

Broman Group...

LUE LISÄÄ >