Skip to content

 

SINUN SATAMASI –
KIERRÄTYSPALVELUT HUVIVENESATAMILLE

 

TEE SATAMASTASI HOUKUTTELEVAMPI JA ALOITA KIERRÄTYS

LT_suojamuotoinen_logo_rgb_spv

 

LAITA SATAMASI JÄTEHUOLTO LAIN TASALLE YHDESSÄ L&T:N KANSSA

Satamien jätehuollon velvollisuudet kasvoivat huhtikuussa 2022 uudistuneen merenkulun ympäristönsuojelulain myötä. Myös pienten huvivenesatamien tulee vastaanottaa veneiden käymälävedet ja kiinteät jätteet sekä laatia satamalle jätehuoltosuunnitelma.

Yksin ei tarvitse lakimuutoksen ristiaallokossa seilata: me L&T:llä olemme apunasi ja luotsaamme satamasi jätehuollon lain vaatimalle tasolle. Juuri sellaisella laajuudella kuin satamasi koko vaatii.

LT_satamatunnus-16

PALVELUKOKONAISUUTEMME HUVIVENESATAMILLE

Tarjoamme avaimet käteen -ratkaisun, joka varmistaa että sataman jätehuolto täyttää uudistuneen merenkulun ympäristönsuojelulain vaatimukset. Vastuullinen satama auttaa vierailijoita huolehtimaan asianmukaisesta jätehuollosta ja kierrättämisestä myös veneillessä.

Laittamalla satamasi jätehuollon kuntoon saat meiltä käyttöösi digitaalisen tunnuksen tai halutessasi fyysisiä tarroja, joiden avulla viestit asiakkaillesi satamasi vastuullisesti hoidetusta jätehuollosta. 

 

RÄÄTÄLÖIDYT JA AINA LAINMUKAISET PALVELUMME SATAMALLESI:

tavanomainej_jate

Tavanomaiset jätteet

Tarvitsemasi jätehuoltopalvelut ja keräysvälineet eri jakeille (esim. sekajäte, biojäte, lasi, muovi, metalli ja kartonki)

vaarallinen-jäte

Vaaralliset jätteet

Nestemäiset ja kiinteät öljyiset jätteet ja muut sataman vaaralliset jätteet (mm. akut ja patterit)

käymälä-vedet

Käymälävedet

Veneiden käymälävesien
imutyhjennyspalvelut

jätelaki_kirjanpito

Jätehuoltosuunnitelma

Sataman jätehuoltosuunnitelma tulee olla hyväksytty viranomaisella vuoden 2022 loppuun mennessä. Tuemme asiakkaitamme jätehuoltosuunnitelman laatimisessa.

jätelaki_jätemäärät_2

Raportointi

Kaikki tarvitsemasi jätehuollon raportit saat kätevästi Ympäristönetti-palvelustamme, josta seuraat myös jätemäärien kehittymistä. 

jätelaki_siirtari_2

Digitaalinen asiointi

Hoidat kätevästi jätehuollon arkisen asioinnin jonottamatta juuri silloin kun sinulle sopii Oma L&T -asiointipalvelussamme.

Ota yhteyttä ja laitetaan sinunkin satamasi kierrätys kuntoon!

Pohditko, miten satamasi kierrätys tulee järjestää? Me autamme satamaasi saavuttamaan lain vaatimukset ja löytämään asiakkaitasi palvelevat kierrätysratkaisut. Ota yhteyttä, niin laitetaan kerralla satamasi kierrätys kuntoon!

Täyttämällä oheisen lomakkeen voit jättää yhteydenottopyynnön asiantuntijoillemme. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä seuraavan arkipäivän aikana.

Jätä yhteydenottopyyntö!

L&T:N DIGITAALISILLA PALVELUILLA HELPOTAT SATAMASI JÄTEHUOLLON ARKEA

YHTEISTYÖSSÄ

SPV_left-01