Skip to content

Onko yrityksesi valmis laittamaan kierrätysasteen nousuun?

Haastamme kaikenkokoiset suomalaiset yritykset laittamaan jätehuoltonsa ja kierrätyksensä kerralla kuntoon. Jokaista yritystä tarvitaan, jotta saamme yhdessä koko Suomen kierrätysasteen nousuun!

Laita yrityksesi kierrätys kuntoon ja auta Suomen kierrätysaste jyrkkään nousuun – samalla saat aikaan monella tapaa hyvää:

  • Edistät yritystoiminnastasi syntyvien materiaalien kiertoa
  • Saavutat jätelain asettamat vaatimukset
  • Pienennät yrityksesi toiminnasta syntyvää hiilijalanjälkeä
LT REKRY 2022 1200x1200px 3 (3)

Miten ottaa kierrätyksestä kaikki irti?

Me autamme yritystäsi löytämään parhaat kierrätysratkaisut. Pääset alkuun selvittämällä yrityksellesi sopivan jätehuollon kokonaisratkaisun: voit tehdä jätehuollon palveluiden tilauksen tai pyytää tarjouksen haluamistasi palveluista helposti verkkopalvelussamme.

logo

Tervetuloa selvittämään yrityksellesi sopiva jätehuollon palvelu!

Kierrätysaste

KIERRÄTTÄMINEN KANNATTAA

Suomalaiset arvostavat vastuullisia yrityksiä, jotka hoitavat myös kierrätyksen kunnolla. Asiakkaasi siis arvostavat kierrätykseen panostamista!

Jäljetön 2

UUSI JÄTELAKI KIRITTÄÄ

Yrityksiltä edellytetään uuden jätelain myötä yhä useampien jätejakeiden lajittelua ja kierrätystä. L&T:n 
avulla lain noudattaminen sujuu helposti. 

Jäljetön

KIERTOTALOUS MAHDOLLISTAA

Kiertotalous tarjoaa yrityksille merkittäviä mahdollisuuksia hillitä ilmastonmuutosta ja hidastaa luontokatoa. Kiertotalous lisää myös kasvua ja kilpailukykyä

"Tuli olo, että L&T:stä saamme aidon kumppanin kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. He eivät ole vain roskankuljetusfirma vaan edelläkävijä, jolla on oikeat tavat toimia, ja ne tavat sopivat myös meille. Nopeasti löysimme yhteisen ymmärryksen ja selkeät tavoitteet."

Eeva Mertanen | Ravintolamestarit Oy | Toimitusjohtaja

Lue lisää yrityksistä, jotka ovat jo laittaneet kierrätysasteensa nousuun

Oma L&T :n avulla hoidat jätehuollon asioinnin silloin kun sinulle sopii 

Oma L&T on jätehuollon yritysasiakkaiden maksuton asiointikanava, jossa jätehuollon seuranta ja muutosten tekeminen on näppärää. Palvelusta näet mm. tulevat ja toteutuneet tyhjennykset, teet helposti lisätilauksia tai pyydät tarjouksen uusista palveluista. Kirjautuneena asiakkaana voit asioida helposti ja turvallisesti myös asiakaspalvelun chatissa.

Yritysasiakkaanamme saat Oma L&T:n maksutta käyttöösi!