Skip to content
l&t_brandstill_20_065_3200x1020_tervetuloa_uusi

Kiva kun olet täällä!

1.12.2021 alkaen Lassila & Tikanoja tuottaa jätehuollon niissä kohteissa, joissa Sihvari Oy tai Sihvariin kuuluva Turun Seudun Hyötykuljetus Oy on aiemmin toiminut. Jätehuollon kumppanin vaihtuminen ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Käytännössä jätehuolto toimii kuten ennenkin, ja sopimuksesi mukaiset palvelut jatkuvat ja astiat tyhjentyvät ilman katkoksia. Huomaa että meiltä L&T:ltä saat myös vaarallisten jätteiden palvelut.

Ensimmäisen jätehuollon laskun L&T Ympäristöpalvelut Oy:ltä saat tammikuun alussa. Yrityksesi verkkolaskutustiedot olemme saaneet automaattisesti, ja saat jatkossakin laskun verkkolaskuna. Jos taas yrityksesi on aiemmin saanut sähköpostilaskun, lähetämme laskun jatkossa paperisena.

Oletko ottanut jo kätevät digipalvelut käyttöön?

MicrosoftTeams-image (23)

L&T:n jätehuollon yritysasiakkuuteesi kuuluu Oma L&T -asiointipalvelu, jossa hoidat jätehuollon arkisen asioinnin kaikista kätevimmin ja asioit jonottamatta juuri silloin kun sinulle sopii. Jätehuollon data ja raportointi löytyy puolestaan Ympäristönetti-palvelusta, jonka ilmaisversiosta lataat viranomaisraportoinnissa tarvittavan jätekirjanpidon.

Tutustu palveluihin, aseta oma salasanasi ja ota palvelut helposti käyttöön jo tänään!

Oletko rakennusalan asiakkaamme? Ota silloin käyttöön näppärä Raksanappi-asiointikanava.

Uuden asiakkaan vinkit: näin teet jätehuollosta sujuvaa ja säästät kustannuksissa

Kierrätys on lopulta varsin arkinen asia, mutta siinäkin on hyvä ottaa huomioon muutama asia, jotta jätehuolto toimii ilman ylimääräistä päänvaivaa. Tarkistathan vielä, että vinkkilistamme asiat ovat yrityksenne jätepisteellä kunnossa, niin kuljettajamme pääsee tekemään työnsä ja palvelu on sujuvaa. Vinkeistä löydät myös tietoa laskutuksesta L&T:n yritysasiakkaana.

A63X6245-2

Jäikö jokin mietityttämään?

Meiltä saat yrityksellesi kokonaisvaltaisen jätehuoltoratkaisun. Olemme valtakunnallinen toimija, mutta toimimme aina vahvasti paikallisesti. L&T:ltä saat muun muassa

  • Asiantuntevat ja sujuvat jätehuoltopalvelut
  • Myös vaarallisten jätteiden jätehuollon
  • Monipuoliset keräilyvälineet vaihtolavoista jätepuristimiin
  • Arkea helpottavat maksuttomat digitaaliset asiointikanavat
  • Sähköiset siirtoasiakirjat ja jäteraportit
  • Uudet ja kierrätetyt kuormalavat
  • Kattavat asiantuntijapalvelut haastaviinkin kierrätystilanteisiin
Lue täältä lisää jätehuollon ja kierrätyksen palveluistamme yritysasiakkaille tai varaa jätehuollon kartoitus tämän lomakkeen kautta.

Lassila & Tikanoja on ostanut Sihvari Oy:n osakekannan 1.6.2021. Kauppaan sisältyi Sihvarin omistama Turun Seudun Hyötykuljetus Oy. Voit lukea tiedotteen yrityskaupasta L&T:n sivuilta täältä.

1.12.2021 alkaen L&T tuottaa jätehuollon niissä kohteissa, joissa Sihvari Oy tai Turun seudun hyötykuljetus Oy on aiemmin toiminut. Huomaa että L&T:ltä saat myös vaarallisten jätteiden palvelut. Jätehuollon kumppanin vaihtuminen ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Jäteastioiden tyhjennyksen viikonpäivä voi osalla asiakkaistamme muuttua uusien ajoreititysten myötä, mistä viestimme tarvittaessa erillisellä kirjeellä. 

L&T:n uudet yritysasiakkaat saavat 1.12.2021 alkaen käyttöönsä arkea helpottavat maksuttomat digipalvelut: kätevän Oma L&T -asiointipalvelun ja Ympäristönetin, josta voi tarkastella yrityksen jätehuollosta kertynyttä dataa ja ladata viranomaisraportoinnissa tarvittavan jätekirjanpidon.

Ensimmäisen laskun L&T Ympäristöpalvelut Oy:ltä saat tammikuun alussa 2022. Lisätietoa laskutukseen liittyvistä asioista voit lukea tältä sivulta.

Jäteastioiden tyhjennyksen viikonpäivä voi osalla asiakkaistamme muuttua uusien ajoreititysten myötä. Tästä viestimme tarvittaessa erillisellä kirjeellä. Tyhjennyspäivän vaihtumisesta johtuvista mahdollisista ylimääräisistä tyhjennyksistä ei aiheudu teille kustannuksia.

Ensimmäisen laskun L&T Ympäristöpalvelut Oy:ltä saat tammikuun alussa 2022. Lisätietoa laskutukseen liittyvistä asioista voit lukea tältä sivulta.

Oma L&T on asiakkaillemme kätevin tapa hoitaa jätehuollon arkinen asiointi. Sen kalenterista näet yhdellä silmäyksellä toteutuneet ja suunnitellut tyhjennykset ja tilaat uusia jätehuollon palveluita. Siirtoasiakirjat ovat tallessa Oma L&T:n arkistossa ja tarvittaessa otat myös asiakaspalveluumme yhteyttä Oma L&T:stä löytyvän chatin kautta.

Raksanappi helpottaa nimenomaan rakennustyömaiden jätehuollon asiointia, ja Raksanapin kautta tilaukset hoidetaan jopa saman päivän aikana.

Ympäristönetti-palvelumme on tarkoitettu kaikille jätehuollon numeroista kiinnostuneille. Sen avulla johdat ja kehität jätehuoltoasi dataan perustuen. Palvelun ilmaisversiosta löydät maksutta jäteraportin ja näet valikoidut avainluvut yrityksesi jätehuollosta. Ympäristönetin maksullinen täysversio tarjoaa hyvin monipuolisesti hyödyllistä dataa juuri sinun yrityksesi jätehuollosta.

Joulukuun osalta saat ladattua raportin Excel- tai pdf-muodossa helposti L&T:n Ympäristönetistä. Ympäristönettiin pääset kätevästi Oma L&T -asiointipalvelun kautta.

Toimitamme sinulle yrityksesi jätehuollon raportit ajalta 1-11/2021, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme Oma L&T:n tai chatin kautta tai soittamalla 010 636 7000. Huomaa: jos olet pyytänyt vuonna 2021 raporttia Sihvari Oy:ltä sähköpostitse, lähetämme sinulle sähköpostitse raportin automaattisesti vielä tammikuun aikana.

Kartoituksen avulla jätehuollon tehokkuutta ja kierrätysastetta saadaan usein nostettua kaikenkokoisissa yrityksissä. Tarjoamme yritysasiakkaille ilmaisen jätehuoltokartoituksen: jätä yhteydenottopyyntö tämän lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haluatko maksuttoman jätehuollon kartoituksen? Jätä yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä!

Kartoituksessa käymme läpi yrityksesi jätehuollon nykytilan ja tarjoamme kehitysehdotuksia jätehuollon tehokkuuden parantamiseksi. Kun jätehuolto on mitoitettu oikein ja yritykselläsi on käytössä oikeat keräilyvälineet, kierrätysastekin saadaan nousuun ja voit säästää kustannuksissa.

Olemme täällä sinua varten - ota yhteyttä

Asioi Oma L&T -asiointipalvelussa
Chattaa lt.fi:ssä
Yritysasiakkaat (arkisin 7-17)
010 636 7000
Puhelun hintatiedot

Onko sinulla kysyttävää Sihvari Oy:ltä saamastasi laskusta?
laskutus@sihvari.fi

Ota yhteyttä Lassila & Tikanojan asiakaspalveluun-1