Lassila & Tikanoja tehdaspalvelut -konsepti on tarkoitettu teollisuusyritysten paikallisiin ja yritystason tukipalvelutarpeisiin.
Toteutamme monipuoliset palveluratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohteen tarpeiden mukaisesti.

 

LT Tehtaspalvelut-1
Räätälöidyt tukipalveluratkaisut teollisuuden tarpeisiin

L&T:n palvelut kattavat tehtaan koko jäte- ja sivuvirta-arvoketjun synnystä hyötykäyttöön. Palvelukokonaisuus rakentuu tehtaan prosessilaitteiden puhtaanapidon, sisälogistiikan, ympäristöhuollon ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä ratkaisuista.Tarjoamme asiakkaalle vaivatonta avaimet käteen -palvelua esimerkiksi seisokkitöissä.

Isotkin tehdasalueen rakenteelliset muutokset ovat mahdollisia ja räätälöimme monipuoliset palveluratkaisut aina yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohteen tarpeiden mukaisesti.

 

LT tukipalvelut teollisuudelle

Vastuullisuus ja kokonaisuuden
johtaminen

Kokonaisvaltainen toiminta takaa kustannustehokkuuden, kestävän kehityksen ja vastuullisuuden. Toiminta on tehokasta, kun työsuunnittelu ja resurssien ohjaus keskittyy yhdelle taholle. L&T toimii sen puolesta, että tehdasalueet toimivat tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä.

Kokonaisuuden hallinnointi ja ennakoiva työturvallisuus ovat toimintamme keskiössä. L&T:n tavoite on aina nolla tapaturmaa ja L&T on saanut kiitosta mm. Inspectan tekemässä HSEQ-arvioinnissa.

 

Ota yhteyttä! 

Metalliteollisuus ja kaivokset:rami_koskinen
Rami Koskinen
Puh: +358 50385 6155 
rami.koskinen@lassila-tikanoja.fi

Metsäteollisuus ja biojalostamot:Rantasila, Karri
Karri Rantasila
Puh: +358 40156 0107 
karri.rantasila@lassila-tikanoja.fi

Konepajat ja kemianteollisuus:J-M.100
Juha-Matti Laurila
Puh:+358 50385 0125 
juha-matti.laurila@lassila-tikanoja.fi

 

 

Referenssit

  

prosessipuhdistus_L&T
   
Asiakastarina: Outokummulla prosessipuhdistusta kehitetään suunnitelmallisesti

Teollisuudessa huoltoseisokki on aina kriittinen operaatio, jossa myös palveluntarjoajien osaaminen ja asenne punnitaan. L&T on ansainnut paikkansa Outokummun Tornion tehtaan prosessipuhdistuksen pitkäaikaisena kumppanina ammattitaidollaan ja strategisella asennoitumisellaan toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

 

metso_logo_L&T
   
Asiakastarina:
L&T näyttäytyy Metsolle moniottelijana, joka tuottaa paljon palveluita laadukkaasti

L&T vastaa Metson Hakkilan tehtaan kiinteistönhoidosta, ympäristön huollosta ja siivouksesta. Metso arvostaa erityisesti sitä, että saman katon alta ovat saatavissa kaikki tarvittavat palvelut. Urheilutermein L&T on kuin moniottelija, joka tuottaa palvelut laadukkaasti.


Lue lisää

 

prosessipuhdistus_L&T2
   
Asiakastarina: 
L&T:n ja Valmet Automotiven yhteistyö kehittää tehdasympäristön toimintaa

Yli 1,5 miljoonan euron arvosta toimintaa tehostavia kehitystoimenpiteitä ja yli tuhat ennakoivaa toimenpidettä työturvallisuuden eteen. Näin voidaan kiteyttää L&T:n ja Valmet Automotiven viimeisen neljän vuoden yhteistyö. Lue lisää