etusiva_bg

Tervetuloa oppimisympäristöopin pariin

LATAA ILMAINEN JOKA KOULUN KORONAMUISTILISTA
new-second-bg

Kehitimme Suomen koulujen parhaaksi uuden oppiaineen, oppimisympäristöopin. Kun oppimisympäristö paranee, oppilaat voivat paremmin ja oppivat paremmin. Sinun työskentelyolosuhteesi kohentuvat. Haluamme auttaa koululaisia kasvamaan kiertotalouden natiiveiksi ja kierrätyksen mestareiksi sekä edesauttaa terveellisen ja turvallisen oppimisympäristön rakentamista.

Koululaiset, opettajat, henkilökunta tai rehtori eivät aina pääse tekemään omaa kouluaan koskevia päätöksiä. Kun päättäjät (ja kassanvartijat) ovat vaikkapa kunnan tasolla, on hyvä, että koulun väki osaa auttaa päättäjiä kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin. Myös tässä oppimisympäristöoppi auttaa poimimaan yksityiskohtia ja jäsentämään kokonaisuuksia.

Joka koulun muistilista koronan varalle

Kokosimme asiantuntijoidemme kanssa muistilistan siitä, millaisia asioita kannattaa ottaa huomioon koronan ja muiden tartuntatautien ehkäisemisessä. Vinkkilistamme auttaa selvittämään, mitkä asiat teillä ovat jo hanskassa ja mitä voisitte tehdä vielä paremmin. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua uuden arjen keskellä.

kirja
new-second-bg

 

 

Opettajan opas

Asiantuntijoidemme neuvot ovat vapaasti jokaisen käytettävissä. Keräsimme ne nippuun käteväksi Opettajan oppaaksi. Oppaassa on paljon asioita, joita koulun väki – henkilökunta ja oppilaat – voi tehdä itse. On myös asioita, joihin kaivataan ammattilaisten osaamista. Näissä L&T auttaa mielellään.

Perusasioiden ja vinkkien lisäksi opas sisältää kysymyksiä ja tehtäviä, joita voit oppilaiden kanssa nostaa esille. Kaikki asiat eivät sovellu kaikkiin kouluihin, mutta löydät varmasti ne, jotka sinulle ja oppilaillesi ovat olennaisia. Hyvää matkaa oppimisympäristöopin maailmaan.

book
third-new-1