etusiva_bg

Parempien koulujen puolesta

L&T tarjoaa käytännön ratkaisut kuntapäättäjille

  •  
new-second-bg

Kuntapäättäjänä tiedät, että kun rakennuksiin investoidaan, niistä kannattaa huolehtia hyvin. Kaikessa tähän liittyvässä L&T on ihanteellinen kumppani. Autamme sinua myös onnistumaan julkisissa hankinnoissa.

Kehitimme uuden oppiaineen, oppimisympäristöopin, koulujen ja koululaisten parhaaksi. Hyvinvoivat koulut ovat kaikkien etu, koululaisista ja heidän perheistään ihan jokaiseen veroja maksavaan kuntalaiseen asti.

Oppimisympäristöoppi on yhdistelmä kiinteistönhoidon asiantuntijuutta, konkreettista toimintaa sekä valistusta ja kasvatusta. Sen avulla kouluissa voidaan kohentaa oppimisympäristöä ihan omin voimin. Ja kun ammattilaisapua kaivataan, kannattaa kutsua paikalle L&T:n osaajat.

Lahjoitamme oppimisympäristöoppi-kilpailun voittaneelle  Vantaan Kytöpuiston koululle 30 000 euron arvoisen oppimisympäristön kohennuksen.

Miten voisimme olla avuksi siellä teillä päin? Asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät tuosta alempaa – ota suoraan yhteyttä tai jätä alle viesti niin palaamme asiaan. Laitetaan Suomen koulut kuntoon.


Hinta ja kustannustehokkuus siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa – katso webinaaritallenne:

Webinaarissa keskustelemme mm. siitä, miten siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa päästään laadukkaaseen ja käyttäjiä parhaiten palvelevaan sekä kustannustehokkaimpaan lopputulokseen.

Mukana webinaarissa ovat Damico Oy:n sekä Metropolia Ammattikorkeakoulun edustajat. Katso heidän vinkkinsä kustannustehokkaaseen siivouksen ja kiinteistöhuollon julkiseen hankintaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

New call-to-action


 

Onnistu siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa – katso webinaaritallenne:

Keskustelelemme webinaarissa julkisten tilojen, kuten koulujen ja oppilaitosten, kiinteistöhuollon ja siivouksen hankinnoista. Käymme muun muassa läpi, miten välttää kilpailutuksen suurimmat kompastuskivet.

Katso Hanselin, Espoon kaupungin ja L&T:n vinkit onnistuneeseen hankintaan ja yhteistyöhön klikkaamalla alla olevaa kuvaa. 

Webinaaritallenne: Onnistu siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa

 

Sisätilat ja siisteys

Siisteys ei ole suoritteista kiinni. Paljon fiksumpaa, ja kustannustehokkaampaa, on keskittyä yksittäisten suoritteiden sijaan puhtaaseen lopputulokseen. Näin sisäilman laatu kohenee, ja koulussa on mukavampi olla.

kengät

Piha ja ulkoilualueet

Hyvin suunnitellussa ja hoidetussa koulun pihassa on hauskaa ja turvallista oleskella. Välitunti virkistää, kun sen viettää sisätilojen sijaan raikkaassa ulkoilmassa – ja samalla ilma pääsee vaihtumaan luokkahuoneissa.

puita

Olosuhteet ja energiatehokkuus

Energiatehokas kiinteistö tuo säästöjä, mutta tehokkuus ei saa mennä olosuhteiden edelle. Fiksusti suunniteltuna valaistus ja ilmanvaihto mukautuvat käyttäjien tarpeeseen: valot sammuvat, kun luokkahuoneissa ei ole ketään, ja ilmanvaihto tehostuu, kun tila on tupaten täynnä väkeä.

patteri ja pulpetti

Jätehuolto, lajittelu ja kierrätys

Päätyvätkö kaikki koulun jätteet sikin sokin sekajätteeseen? Ei hätää, me autamme oppilaita ja opettajia oikeaoppiseen lajitteluun ja kierrättämiseen (ja viemme myös lajitellut jätejakeet uudelleen hyödynnettäviksi, jos näin sovitaan).

roska-astia

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää kouluille suunnatuista palveluistamme? Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tutustu asiantuntijoihin

Marko Lumijärvi

Projektipäällikkö

Tommi Hyvönen

Myyntipäällikkö

Minna Tuorila

Myyntijohtaja

Paula Silvennoinen

Kehityspäällikkö

Satu Sokkinen

Liiketoimintapäällikkö

Tuomas Hietala

Teknologiapäällikkö

Kimmo Heikkinen

Ympäristömanageri

Nyt on oikea aika panostaa kiinteistöjen energiatehokkuuteen

Yrityksen hiilineutraaliuteen ja vastuullisuuteen panostaminen on nyt ajankohtaisempaa ja tärkeämpää kuin koskaan. Paitsi että energian hinnat ovat...
LUE LISÄÄ >

Ennakoiva kiinteistönhuolto – tiesitkö, että juuri nyt on oikea aika toimia?

Kiinteistönhuoltoon liittyy paljon sesonkeihin ja vuodenkiertoon liittyviä ennakointeja ja toimenpiteitä. Kun alkavaa kautta ennakoidaan...
LUE LISÄÄ >

Kiinteistö ja piha-alueet kannattaa laittaa nyt kevätkuntoon - mutta missä järjestyksessä?

Kevät on oiva aika laittaa kiinteistö ja sitä ympäröivät piha-alueet kuntoon. Kysyimme asiantuntijoiltamme, mitä toimenpiteitä keväällä kannattaa...
LUE LISÄÄ >