etusiva_bg

Voita koulullesi oppimisympäristön kohennus

new-second-bg

Tässä on kisa, johon todellakin kannattaa osallistua. Yksi koulu voittaa, ja voitto on paitsi mukava, myös rahanarvoinen saavutus. Voittaja saa vieraakseen L&T-tiimin, joka laittaa veloituksetta koulun oppimisympäristön kuntoon. Onko se juuri teidän koulunne?

Tee videohakemus ja voita L&T-tiimi töihin

Näin osallistut kisaan:

1 Tutkikaa kouluanne

Kootkaa oppilaista ryhmä ja tutkikaa kouluanne. Mikä koulun oppimisympäristössä kaipaa kohennusta? Kannattaa hyödyntää oppimisympäristöopin viittä eri osa-aluetta, esimerkiksi Opettajan oppaan avulla.

2 Tehkää videohakemus

Kertokaa videolla havainnoistanne ja toiveistanne mahdollisimman oivaltavalla tavalla.

3 Ladatkaa videohakemus

Valmiin kisavideon, jonka koko on alle 100 Mt ja muoto mp4 tai mov, voit ladata alla olevalla lomakkeella. Täytäthän myös yhteystiedot ja hyväksyt kisasäännöt.

 

Kisaan voivat osallistua kaikki Suomen alakoulut. L&T-tiimi tulee laittamaan kuntoon voittoisan videon tehneen alakoulun oppimisympäristön.Suomen koulujen pyynnöstä kilpailu on edelleen käynnissä.
Otamme kisavideoita vastaan myös nyt käynnissä olevan poikkeustilan aikana. Emme kuitenkaan hätäile, sillä ymmärrämme koulujen haasteellisen tilanteen. Näin ollen kilpailu jatkuu myös ensi syksynä niin kauan, että koulutyö palaa takaisin normaaliin ja kaikilla kouluilla ja oppilailla on jälleen yhtäläinen mahdollisuus osallistua kisahakemuksen tekemiseen.Kisavideot ovat kaikkien nähtävillä videogalleriassa. Tämä antaa sijaa oivalluksille: jossain koulussa voi olla sama ongelma, jollain toisella koululla siihen ratkaisu. Oppimisympäristöopin maskotti Pate Roskala voi myös kommentoida kisavideoita ja antaa vinkkejä asioihin, jotka on helppo ratkoa omin voimin.

  • Kurkkaa videogalleriaan >
kannettava tietokone

Kisa, jossa kaikki voittavat

Tämä oivalluttava kisa soveltuu mainiosti koulun ilmiöoppimiseen ja eri aineiden väliseksi projektiksi. Kun koko yhteisö on asialla, yhteishenki kasvaa ja parviäly kukoistaa.

third-new-1