etusiva_bg

Suomalainen koulu on huippuluokkaa. Tehdään siitä parempi.

new-second-bg

Me Lassila & Tikanojalla olemme Huomisella töissä. Siksi kehitimme Suomen koulujen parhaaksi uuden oppiaineen, oppimisympäristöopin.

Kun oppimisympäristö paranee, oppilaat voivat paremmin, oppivat paremmin ja opettajien työolot kohentuvat. Haluamme auttaa koululaisia kasvamaan kiertotalouden natiiveiksi ja kierrätyksen mestareiksi.

Lataa
Opettajan opas

Ota oppimisympäristöoppi haltuun. Sisältää puuhaa ja puhuttavaa koko luokalle.

kirja

Voita koulullesi oppimisympäristön kohennus

Tehkää videohakemus – tiimimme laittaa kuntoon voittoisan hakemuksen tehneen alakoulun oppimisympäristön. Kisa-aikaa on pidennetty!

dwn-2

Ota oppimisympäristöoppi haltuun

Tutustu oppimisympäristöopin viiteen osa-alueeseen. Jokainen sisältää L&T-tiimin asiantuntijoiden havaintoja, vinkkejä sekä asioita, joita et ehkä ole tullut edes ajatelleeksi. Löydät kaiken tämän myös koottuna Opettajan oppaaseen.

pulpetti

Tutustu oppimisympäristöopin maskottiin

Oppimisympäristöopin kiertotalousguru Pate Roskala ideoitiin Oulun Hönttämäen koulussa.

piirroshahmo, kiertotalousguru Pate Roskala

Tarvitaanko ammattilaiset paikalle?

Oppimisympäristöopin avulla voit tehdä koulussa paljon itse omin voimin, mutta joskus tarvitaan ammattilaisia. Me autamme.

Kypärä

Kohensimme kouluja – katso video

Testasimme oppimisympäristöoppia kahdessa pilottikohteessa, Espoon Iivisniemen ja Oulun Hönttämäen kouluissa, ja tarjosimme kouluille oppimisympäristön kunnostuksen. Katso video ja inspiroidu.

Koronakriisistä kohti uutta normaalia: näin palataan turvallisesti takaisin toimistolle [WEBINAARITALLENNE]

Koronavirus on muuttanut työelämän totuttuja toimintatapoja kevään aikana. Aiemmin keväällä ihmisiä kehotettiin siirtymään konttoreista ja julkisista...
LUE LISÄÄ >

Koulut avautuvat jälleen – ylläpitosiivousta kannattaa tehostaa

Koululaiset pääsevät vielä tänä keväänä opinahjoonsa kahdeksi viimeiseksi viikoksi ennen kesälomia vajaat kaksi kuukautta kestäneiden poikkeustoimien...
LUE LISÄÄ >

Koronaviruksen voi kampittaa puhtaudella, mutta millaisia ovat siihen käytetyt desinfiointimenetelmät? [WEBINAARITALLENNE]

Koronaviruksen myötä desinfiointi- ja puhtauspalvelujen kysyntä on kasvanut merkittävästi. Tiloja siivotaan tehostetusti ja siivoukseen käytettyihin...
LUE LISÄÄ >
third-new-1