etusiva_bg

Suomalainen koulu on huippuluokkaa. Tehdään siitä parempi ja turvallisempi.

new-second-bg

Me Lassila & Tikanojalla olemme Huomisella töissä. Siksi kehitimme Suomen koulujen parhaaksi uuden oppiaineen, oppimisympäristöopin.

Kun oppimisympäristö paranee, oppilaat voivat paremmin, oppivat paremmin ja opettajien työolot kohentuvat. Haluamme auttaa koululaisia kasvamaan kiertotalouden natiiveiksi ja kierrätyksen mestareiksi sekä edesauttaa terveellisen ja turvallisen oppimisympäristön rakentamista.

Ota tältä sivulta vinkit talteen, kuinka koulusi oppimisympäristöä on mahdollista kohentaa turvavälit ja hygienia huomioiden.   

Varmista turvallinen oppimisympäristö

Kokosimme kätevän muistilistan asioista, jotka koulussa kannattaa huomioida koronan ja tartuntatautien ehkäisemiseksi. Mitkä asiat teillä on jo hanskassa? Mitä voisitte vielä tehdä paremmin? Ilmaisen muistilistan avulla voit ottaa juuri sinun kouluusi sopivimmat vinkit käyttöön.

kirja

Lahjoitamme 30 000 € arvosta työtä ja osaamista

Oppimisympäristöopin kilpailun voittoon kiri Kytöpuiston koulu Vantaalta. Palkinnoksi L&T kunnostaa koulun oppimisympäristöä 30 000 euron arvosta. Kisaan osallistuneet hakemukset ovat nähtävillä videogalleriassa – katso ja inspiroidu.

dwn-2

Ota oppimisympäristöoppi haltuun

Tutustu oppimisympäristöopin viiteen osa-alueeseen. Jokainen sisältää L&T-tiimin asiantuntijoiden havaintoja ja vinkkejä siitä, miten kouluympäristöstäsi voidaan tehdä toimivampi, viihtyisämpi ja turvallisempi. Löydät kaiken tämän myös koottuna Opettajan oppaaseen.

pulpetti

Tutustu oppimisympäristöopin maskottiin

Oppimisympäristöopin kiertotalousguru Pate Roskala ideoitiin Oulun Hönttämäen koulussa.

piirroshahmo, kiertotalousguru Pate Roskala

Tarvitaanko ammattilaiset paikalle?

Oppimisympäristöopin avulla voit tehdä koulussa paljon itse omin voimin, mutta joskus tarvitaan ammattilaisia. Me autamme.

Kypärä

Kohensimme kouluja – katso video

Testasimme oppimisympäristöoppia ennen koronaepidemiaa kahdessa pilottikohteessa Espoon Iivisniemen ja Oulun Hönttämäen kouluissa ja tarjosimme kouluille oppimisympäristön kunnostuksen. Toimivatko muutokset edelleen uudessa koronanjälkeisessä koulumaailmassa? Katso video ja inspiroidu.  

Nyt on oikea aika panostaa kiinteistöjen energiatehokkuuteen

Yrityksen hiilineutraaliuteen ja vastuullisuuteen panostaminen on nyt ajankohtaisempaa ja tärkeämpää kuin koskaan. Paitsi että energian hinnat ovat...
LUE LISÄÄ >

Ennakoiva kiinteistönhuolto – tiesitkö, että juuri nyt on oikea aika toimia?

Kiinteistönhuoltoon liittyy paljon sesonkeihin ja vuodenkiertoon liittyviä ennakointeja ja toimenpiteitä. Kun alkavaa kautta ennakoidaan...
LUE LISÄÄ >

Kiinteistö ja piha-alueet kannattaa laittaa nyt kevätkuntoon - mutta missä järjestyksessä?

Kevät on oiva aika laittaa kiinteistö ja sitä ympäröivät piha-alueet kuntoon. Kysyimme asiantuntijoiltamme, mitä toimenpiteitä keväällä kannattaa...
LUE LISÄÄ >
third-new-1