[WebinaariTALLENNE] Onnistu siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisissa hankinnoissa

 

Webinaari on maksuton. Lataa linkki webinaarin tallenteeseen täyttämällä oheinen lomake.

Miten julkisten tilojen, kuten esimerkiksi koulujen ja oppilaitosten kiinteistöhuollon ja siivouksen hankinnat viedään kerralla maaliin? Tule mukaan L&T:n webinaariin kuulemaan vinkkejä, miten onnistut kiinteistöpalveluiden kilpailutuksissa ja hankinnoissa. Webinaarissa kuulet Hanselin, Espoon kaupungin ja L&T:n vinkit onnistuneeseen hankintaan ja yhteistyöhön. 

Julkisten tilojen kiinteistöpalveluiden hankinnoissa tasapainoillaan hinnan ja laadun välillä. Palvelun kilpailuttaminen ulkopuolisten palvelutuottajien kesken ei ole aina kivutonta, ja säästöpaineet ovat kovat. Niin hankinnan, ostajan kuin palveluntuottajan tahtotila on kuitenkin sama: tuottaa palvelua, joka pitää julkiset tilat viihtyisinä ja johon tilojen käyttäjät ovat tyytyväisiä. 

Tässä webinaarissa pohdimme muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Miten valmistautua hankintapyynnön tekemiseen ja välttää kilpailutuksen suurimmat kompastuskivet? 
  • Miten tyypillinen hankintaprosessi etenee? 
  • Miten palvelun ostajan, palveluntuottajan ja tilojen käyttäjien kolmikantayhteistyö saadaan toimimaan tehokkaimmalla ja sujuvimmalla tavalla? 
  • Miten hankintojen kriteeristöt ohjaavat vastuullisiin valintoihin ja loppukäyttäjää tyydyttävään lopputulokseen?
  • Miten saadaan sitä mitä hankitaan, eli miten yhteistyö toimii parhaiten arjessa palveluita käytettäessä?

Näistä ja muista siivouksen ja kiinteistöhuollon julkisten hankintojen kilpailutuksista koskevista kysymyksistä ovat webinaarissa keskustelemassa Hanselin kategoriavastaava Eija Hirvonen sekä Espoon kaupungin tilapalveluiden palvelutuotantopäällikkö Taneli Kalliokoski. Lisäksi keskusteluun osallistuu L&T:n kiinteistöpalveluiden projektipäällikkö Marko Lumijärvi.