Kaikkien työpanosta tarvitaan

Olemme Huomisella töissä

Maailma on muuttunut pysyvästi. Viimeistään nyt meidän kaikkien on ryhdyttävä ajattelemaan ja toimimaan toisin – siten, että varmistamme kestävän huomisen. Se on hyvinvoiva huominen, joka säilyttää maailman elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. 

Meidän täytyy saada kaikki halukkaat työelämään – myös ne, jotka eivät ole syntyneet Pohjolassa tai ne, jotka eivät pysty tekemään täyttä päivää. Meidän täytyy myös luoda puitteet, joissa jaksamme tehdä töitä eläkkeelle saakka ja voimme nauttia elämästä terveinä myös aktiivisten työvuosien jälkeen.

Kaikella tällä varmistamme kilpailukykymme jatkossakin ja mahdollistamme hyvinvoinnin jakautumisen tasaisemmin meille kaikille.

Miten monimuotoisuus liittyy Suomen työllisyystavoitteisiin?

Millä keinoilla Suomen hallituksen asettamaan 75 prosentin työllisyystavoitteeseen voidaan päästä Suomessa? 

Kysyimme alan asiantuntijoilta. Selvisi muun muassa, että osaaminen on elintärkeää, monimuotoisuus on ratkaisu moneen pulmaan ja että sosiaalinen vastuu on itse asiassa kestävää taloudellista toimintaa.

Lue lisää
monimuotoisuus henkilöstö-1

Tahdomme tarjota töitä kaikille elämäntilanteesta tai taustasta riippumatta. Tänä vuonna tarjoamme kesätyöpaikan noin 950 työtä etsivälle.

| Lue lisää kesätöistämme |

14.2.2020

L&T:n ilmapiiri luo hyvän kierrettä

Ruotsin Linköpingissä L&T näyttää erinomaista esimerkkiä yhtiön työyhteisön monimuotoisuudesta ja luo menestyksekkäästi hyvää työntekijäkokemusta. Keinona on hyvä johtaminen, joka on selkeästi yhteydessä myös hyvään asiakaskokemukseen.

Lue tiiminvetäjä Elma Bijedicin haastattelu

Monimuotoisessa työyhteisössä kohdataan erilaisten ihmisten kanssa

L&T:n siivoojalle Arja Hirttiölle merkitystä työhön tuovat ihmiskontaktit. Hänen mukaansa parasta työssä on se, että saa olla vuorovaikutuksessa erilaisten ja eriluonteisten ihmisten kanssa. 

“Kun työpäivä päättyy, lähden kotiin hyvällä fiiliksellä, ja työasiat jäävät työpaikalle”.

Kiertotalous

Kierrätysraaka-aineet käyttöön

Lue lisää

Hiilikädenjälki

Hiilineutraalista Suomesta totta

Lue lisää

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Valitse sinua kiinnostavat aiheet.